MULIGHET FOR PRUTING 🙂 

Er du interessert i boka “Bilder fra krigsårene” kan du faktisk prute på prisen. La oss få ditt forslag til pris og vi vurderer. Send inn ditt forslag via kontaktsiden og bruk meldingsformularet. Aksepterer vi ditt tilbud får du boka for det du foreslår, men porto kommer alltid i tillegg.

 

MEGET GOD SALG TIL JUL 2017 AV BØKENE FRA VÅGSFJORD KRIGSHISTORIE

Salget av våre bøker i november og desember har vært over all forventning. To av våre bøker nærmer seg utsolgt fra forlaget. Det er “Angrepet på Black Watch” og “Motstandsvilje”. Krigshistorie fra nordre Hålogaland ser ut til å fenge utenfor dette området også. Siden salget har vært godt sørover i landet antar vi derfor at våre bøker har vært interessant for et langt større publikum enn det vi finner i Nord-Norge.

 

BUSSTUR MED GAMLE X-35 TIL KANONEN 2018

Historisk busstur med gamle «X35» med påfølgende omvisning på Adolfkanonen. Et alternativ fra Harstad sentrum dersom du ikke har egen bil.
Avgang fra hurtigrutekaia.
19 juni-13 august: kl.13.00 hver dag.
14.august-31 august: kl. 13:00 hver dag.
Pris: Voksen kr 150,-/Barn kr 100,-
For større grupper eller omvisninger på Adolfkanonen utenom de faste omvisningene ta kontakt med Visit Harstad på tlf; +47 77 01 89 89 eller e-post: post@visitharstad.no